Control Topin keikkoja

pic Rauhanliike 100 vuotta -kulttuurijuhla 21.9.2007
Rauhanliitto järjesti suuren kulttuurijuhlan

perjantaina 21. syyskuuta. klo 19 - 21.30

Helsingissä Aleksanterin teatterissa
Esiintyjinä mm.

Maarit ja Sami Hurmerinta, Samuli Putro, Control Top & Timo Turpeinen, Kurkirku,

Tommy Tabermann sekä Emma Paju. pic

 

WE SHALL OVERCOME

 

Mukana konsertissa esiintyivät myös Maarit ja Sami,

Samuli Putro sooloesityksellään, sekä tommi Tabermann.

 

 

 

Tapio Niemelän ehdotus esiintymisasuksi vaalikeikalle.

Lauantaina 17.3.2007 klo 12-13 Itäkeskuksen Piazzalla oli vaalitilaisuus, jossa lisäksemme esiintyi valtiovarainministeri Eero Heinäluoma ja monta, monta muuta kansanedustajaehdokasta. Heti seuraavan päivän iltana, sunnuntaina 18.3.2007 esiinnyimme taas, tällä kertaa Helsingin työväentalolla, Helsingin sosialidemokraattisen piirin vaalivalvojaisissa. Aivan evribadit olivat paikalla, samoin TV-kameroita ja kauheasti tuttuja. Meidät näki 1,4 miljoonaa TV-katsojaa moneen otteeseen pitkin iltaa, tai ainakin kuuli. Tunnelma oli upea, vaikka rökäletappio tuli. Bändin sisällä vaikuttava Vihreiden fraktio osoitti sympatiaa kuten kuvissa takahuoneesta näkyy.

Tällä kertaa mukana olivat myös Tomua tuurannut Arto Pilli Pajukallio ja laulamassa Anja Weck.

.
Vuosi 2007 alkoi demokratian merkeissä. Maaliskuun alussa Helsingin Työväentalolla järjestettävässä Naisten ääni -konsertissa Control Top lauloi ja soitti omaa ohjelmistoaan ja sen lisäksi taustoja Heinäsirkalle, Kikka Laitiselle ja Iris Rautiolle. Konsertilla juhlistettiin naisten satavuotiasta äänioikeutta Suomessa.

Maaliskuun yhdeksäntenä päivänä CT:n akustinen kokoonpano esiintyi Tommy Tabermannin, Maria Guzeninan ja Antti Lindtmanin vaalitilaisuudessa Tikkurilan ravintola Pingviinissä. Meillä oli keikalla lämppärinä Maarit, kuten kerran ennenkin, Konia-Rockissa vuonna 2003.

Ravintola Swengissä, Järvenpäässä, vietettiin 28.10. 06 Halloween-ilta, jonne rumpalimme Bruno Korpela oli tuonut pääesiintyjäksi Strong Hold -yhtyeensä. Bändi soitti verevää soulia varustettuna koko keittiöllisellä puhaltimia. Seuraavalla yhteiskeikalla liittyy kuoromme mukaan laulamaan taustoja Neal Berrymenille, ja ehkä mukana on vierailevia solistejakin.

Nyt Control Top in setissä oli vierailijana Tapio Niemelä, joka soitti ja lauloi kanssamme viimeksi Live Aid konsertissa (kuva, sooloa laulaa Terhi Ylikoski) .

                                                                                      

 

Suomen LIVE AID - köyhien hyväksi

- tapahtuma järjestettiin jo toista kertaa Helsingissä.

Konsertin tuotto ohjattiin mm. Suomen Punaisen Ristin kautta Afrikan aids-orvoille

.

Pitkästä aikaa CT: riveissä  Carita Radén  ( ensimmäinen vasemmalta). Solistina Maya Paakkari.

 

Monipuolinen ja näyttävä kaarti eri ikäisiä kotimaisia rokkareita ja bändejä sekä Control Top nousi jälleen lavalle

hyvän  asian puolesta Kulttuuriareena Gloriassa 19. 10. 2006.
                                                                                                                                                                                                                           kuvat:Tuulikki Holopainen
..

  Toisena vasemmalta laulaa Katja Ropanen jonka nykyistä bändiä voi kuunnella osoitteesta http://www.myspace.com/rattlemachine

Keväällä 2006 Control Top teki levyn, josta saatiin pieni keräilijäpainos kesäkuussa.

Klikkaa tätä ja kuuntele Control Topin levyltä: Endles journey. Tiina Pelkosen sävellys, johon Jim Pembroke teki englanninkieliset sanat .

 

Syyskausi 2005 ja alkuvuosi 2006 sujuivat Control Topilla presidentinvaalien merkeissä. Esiinnyimme Marraskuussa Järvenpää-talossa järjestetyssä isossa vaalitilaisuudessa, jossa paikalla oli ehdokas itse, Tarja Halonen.

Jäkelow

kuvat: Henrik Kettunen

Tammikuun 11. ja 24. päivinä esiinnyimme Kulttuuriareena Gloriassa, taiteilijoiden yhteiskonserteissa Tarja Halosen uudelleenvalinnan tukemiseksi. Esitimme kaksi omaa biisiämme ja lauloimme ja soitimme muun muassa Timo Turpeisen, Heinäsirkan sekä Jiri Nikkisen ja Pepe Willbergin taustalla.


Toukokuussa Control Topilla oli yrityskeikka sekä esiintyminen Suomen Rauhanliiton 85-vuotispäivillä, jossa paikalla oli ulkoministeri ja muita vaikuttajia.

Kolmas toukokuinen keikka tapahtui Postiliiton liittokokouksessa Aulangolla.

 
Kun vuosi oli vaihtumassa 2005:ksi, esiintyivät Control Topin laulajat suomalaisen naisrockin konsertissa Rockin Korkeat Korot, joka järjestettiin Savoy-teatterissa.

Control Topin lisäksi siellä lauloivat Maritta Kuula, Liisa Akimof, Aija Puurtinen, Iris Rautio, Sirkka Keiski, Mariska, Emmi, Heinäsirkka, Terhi Kokkonen, Vuokko Hovatta, Honky Tonk Angels: Elisa Korjus & Maria Hänninen, Auringonvalo- Band ja Indica.

Control Top esiintyi loka- ja marraskuussa kaksilla vähän hienommilla synttäreillä ja kahdessa vaalitilaisuudessa. Toinen niistä oli Järvenpään Vihreiden tilaisuus ja toinen isompi, SDP:n valtakunnallinen kunnallisvaalistartti syyskuun 11. päivänä 2004 Espoon Tapiolassa, jonne paikallinen sos.dem. kunnallisjärjestö oli onnistunut neuvottelemaan harvinaisen kesäisen sään. Paikalla oli huisin paljon väkeä kuulemassa meitä ja muiden muassa Paavo Lipposta sekä Maria Guzeninaa. Samana iltana kaikkien TV-kanavien uutislähetyksissä kuultiin lauluamme Lipposen haastattelun taustalla ja me myös olimme itse ruudussa ykkösen pääuutislähetyksessä.

Kesä 2004 alkoi upeissa, suurissa synttärijameissa ravintola Juttutuvassa lauantaina 12. kesäkuuta, klo 18 alkaen. Bändimme basisti Pete Nurmi täytti runsaita tasavuosia, mutta draivi sen kuin tiheni.
Juttiksessa esiintyi Control Topin lisäksi yllättäen the Balls!

Muita esiintyjiä olivat muun muassa Heinäsirkka & Luumu Kaikkonen, ex-Balls-yhtyeen kitaristi Tipi Järvinen yhdessä Järvenpään Vire -yhtyeen kanssa, jonka biisintekijä ja laulaja on verbaalivirtuoosi Arto Järvenpää. Lisäksi kuultiin Niilon Beatia ja monia muita.

Control Topin laulajat + Anja Veck esiintyivät tammikuussa 2004 Rockin Korkeat korot -konsertissa, Tavastia-klubilla.

Konsertissa esiintyi suurin osa suomalaisen naisrockin legendoista, Me lauloimme ja rockasimme siellä täysillä - Virve Rostin, Heinäsirkan, Muskan ja Ankin taustaköörinä.

Koko bändi esiintyi elokuussa 2003 Vihdin Koniarockissa ja sitä ennen Forssassa. Keikat olivat vaativia, pitkiä ja onnistuneita. Control Topin lauluporukkaan liittyi kesällä 2004 uusi mimmi, tämän vuoden Lavatähti-kisassa toiseksi tullut Lavatähtiprinsessa! Soolot, stemmat ja tiukka tulkinta toimivat jos mahdollista entistäkin intensiivisemmin!

Control Top esiintyi house-bandinä LähdeTop-klubilla 23.5.2001 ravintola Esperancessa. Vierailevana solistina Sakari Kukko